IKMT ndërhyn te resorti i Irfan Hsenbelliut, kompania akuzon qeverinë

0
34

Inspektorati i Mbrojtjes së Territorit ka nisur sot një aksionnë “Prestigje Resort”,  në pronësi të “Hysenbelliu Group”.

Kompania e konsideron këtë si ndërhyrje e paligjshme që është bërë në një kohë kur resorti është i frekuentuar nga turistë vendas dhe të huaj.

Sipas kompanisë, aksioni ka nisur pa paralajmëruar më parë, ndersa ende nuk ka arsyetime nga institucionet se ku qëndron paligjshmeria.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj