Laç/ Kryeministri Rama jep lajmin e mirë për rindërtimin

0
33

Kryeministri Edi Rama ditën e sotme ka inspektuar hedhjen e themelit të ndërtesave të rindërtimit në bashkëpunim Turqinë në qytetin e Laçit. Rama thotë se lagjet e reja do financohen një nga qeveria turke dhe një nga ajo shqiptare.

“Në kantierin e rilindjes së Laçit pas tërmetit, në bashkëpunim me Presidentin e Republikës së Turqisë

Zona 1 e lagjes së re financohet nga qeveria turke, zona 2 nga qeveria shqiptare

Zona 1 ka 524 apartamente, 37 njësi shërbimi, 375 vendparkime, qendër tregtare, njësi shërbimi e infrastrukturë sipas standardeve europiane”, shkruan Rama

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj