Gjyqi për “Vol-vo 4”, i pandehuri humb ndjenjat, shembet në seancë

0
337

Ndërsa në Gjykatën e Krimeve të Rënda po zhvillohet seanca për ‘Avdylajt’ dhe pjesën tjetër të të arrestuarve të operacionit “Vol-vo 4”, një nga të pandehurve i ka rënë të fikët në sallë. Vlash Gazullit i bie të fikët në sallën e gjyqit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here