Gjykata e Lartë publikon emrat e kandidatëve për Këshillin e Lartë Gjyqësor

0
569

Janë publikuar emrat e gjyqtarëve që kandidojnë për në Këshillin e Lartë Gjyqësor, një nga dy institucionet e reja që krijohen në bazë të reformës në drejtësi.

Mësohet se dy kandidatët janë Brikena Ukperaj, Gjykatëse në Apelin e Vlorës, dhe Luan Dervishi, gjykatës në Apelin e Shkodrës.

Kujtojmë se dy institucionet, Këshilli i Lartë Gjyqësor dhe Këshilli i Lartë i Prokurorisë do të përbëhen përkatësisht nga 6 anëtarë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here