Ekskluzive / Veliu, Urdhër: Të mbyllen të gjitha profilet në rrjetet sociale me logon e Policisë së Shtetit.

  0
  747

  Masivizimi i përdorimit të rrjeteve sociale ku rëndomte përdoren logo të Policisë së Shtetit si dhe komentet denigruese apo informacione të hedhura nga punonjes të policisë, kanë krijuar shpesh shqetësime dhe goditje në imazhin e kesaj strukture.

  Ka qenë kjo arësyeja që për disiplinimin dhe kontrollin në përdorimin e rrjeteve sociale, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu, ka nxjerrë një Urdhër i cili është shpërndarë në të gjithë strukturat për të informuar çdo punonjës të Policisë.

  Për kontrollin dhe gjetjen e përdoruesve të paautorizuar është vënë në lëvizje Sektori për Krimet Kibernetike dhe për të gjithë shkelësit e këtij urdhëri paralajmërohen masa ndëshkuese.

  Urbanlajme.com

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here