Kujdes! Posta Shqiptare del me njoftimin e rëndësishëm: Mashtrim online me pakot e…

0
22

Posta Shqiptare ka publikuar pak më parë një njoftim me rëndësi për të gjuthë qytetarët.

Posta njofton se një adresë në rrjetet sociale me emrin e saj po mashtron qytetarët.

Kjo adresë e rremë, duke përfituar nga reputacioni i Postës Shqiptare, mashtron qytetarët duke i shitur produkte që supozohet se janë me ulje.

Marrë shkas nga kjo, Posta Shqiptare i rikujton qytetarëve adresat e saj zyrtare.

“Njoftim me rëndësi!

Posta Shqiptare bën me dije për të gjithë klientët e saj se në rrjetet sociale është hapur një adresë me emrin e institucionit tonë, duke abuzuar me reklamimin e shërbimeve të cilat nuk ofrohen nga ne.

#PostaShqiptare rikujton çdo qytetar se adresat tona zyrtare janë si më poshtë:

– https://ëëë.postashqiptare.al/

– https://instagram.com/posta_shqiptare?igshid=MzRlODBiNËFlZA==

Për çdo informacion iu lutem na kontaktoni në numrat tanë të shërbimit ndaj klientit:

0682044727

0682044707

Si dhe në adresën e e mailit:

asistence@postashqiptare.al

Jemi çdo ditë me fokus tek qytetari”, thuhet në njoftim.

Kujdes! Posta Shqiptare del me njoftimin e rëndësishëm: Mashtrim

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here