Nisja e vitit shkollor, Luiz Ejlli habit të gjithë me gjestin ndaj nxënësve të fëmijëve të shtëpisë “Zyber Hallulli”

0
36

Këtë të hënë ka nisur viti i ri shkollor për çdo nxënës në Shqipëri.

Ish-banori I ‘BBV’, Ejlli ka zgjedhur të shoqërojë sot në shkollë fëmijët e shtëpisë “Zyber Hallulli” në Tiranë.

Siç shihet në foto, Luiz Ejllli është rrethuar nga fëmijët të cilët duken mjaft të lumtur për prezencën e këngëtarit në një ditë të veçantë si kjo. Shtëpia e fëmijës “Zyber Hallulli” është qendër rezidenciale, që ofron shërbim 24 orësh dhe 7 ditë në javë për fëmijët jetimë dhe atyre me gjendje të vështirë ekonomiko -sociale dhe financohen nga shteti.

Nisja e vitit shkollor, Luiz Ejlli habit të gjithë me gjestin ndaj

Sot rreth 450 mijë nxënës të arsimit parauniversitar në vend kanë nisur vitin e ri shkollor.

70 mijë i përkasin kopshteve, rreth 100 mijë janë gjimnazistë dhe 280 mijë në arsimin 9-vjeçar. Për herë të parë do të ulen në bankat e shkollës rreth 29 mijë fëmijë që nisin klasën e parë.

Për herë të parë në këtë vit shkollorë, në klasë të parë janë pranuar edhe fëmijët që janë 5 vjeç por që brenda vitit do të mbushin 6.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here