Raketa kineze del jashtë orbite, rrëzohet dhe bien mbeturinat në Shqipëri. Astronomi paralajmëron vendin tonë. Publikohet HARTA

0
146

Nuk kishte ndodhur më parë! Mbetjet e një rakete kineze e cila ka dalë jashtë kontrollit në atmosferën e Tokës pasditen e 21 janarit, thuhet se kanë rënë pranë Shqipërisë dhe Greqisë. ‘Meteoweb‘ raporton se një pjesë të raketës kineze CZ-2C-Y35 , e lëshuar në orbitë në vitin 2014, janë shpërndarë në vende të ndryshme, duke mos përjashtuar mundësinë që mbetjet të arrijnë në tokë.

Mbetje të raketës të dalë jashtë kontrollit të kenë rënë në jug të Shqipërisë dhe perëndim të Greqisë. Kërkimet vijojnë për të parë nëse realisht mbetje të kësaj rakete kanë përfunduar në Tokë.

Nuk kishte ndodhur më parë! Raketa kineze del jashtë orbite,

Astronomi Jonathan McDowell ka ndarë në Twitter këtë ngjarje, duke paralajmëruar se raketa do binte në Shqipëri.

Në rrjetet sociale njerëzit po komentojnë rënien e raketës:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here