Policia në konferencë urgjente për mega-operacionin e fundit: U finalizua ‘Trinomi’ me 28 persona të implikuar, mes tyre dhe të dënuar dhe shefi i … /Njëri në regjimin ’41Bis’

0
123

Policia e Shtetit ka dale sot ne konference per mediat ku ka dhene detaje per operacionin e koduar “Trinom”, i cili ka dokumentuar implikimin e 28 personave, per veprat penale “trafikim narkotikësh” dhe “korrupsion i personave me funksione publike”.

Te implikuar ne keto veprimtari kriminale rezultojne edhe oficerë të Policisë së Burgjeve, por edhe të burgosur “VIP”.

Drejtori i Policise Elbasan, Ardian Çipa, tha se nga hetimet, ne te cilat eshte perfshire edhe SHKBB-ja, “u mundësua grumbullimi i provave dhe dokumentimi i implikimit të 28 shtetasve”.

“U organizua operacioni “Trinom” ku u ekzekutuan masat “arrest ne burg” per shtetasit:

Hysni Ndreu, shef i paraburgimit Elbasan

Gazmir Meta, grup sigurie në IEVP Elbasan

Elvis Gjoci, kontrollor në IEVP Elbasan

Gentjan Gjata, pronar i një biznesi brenda paraburgimit Elbasan

Gentjan Mino, i ndaluar në paraburgim, i dyshuar për korrupsion aktiv i personave që ushtrojnë funksikone publike

Janë caktuar arrest shtëpie për shtetaset L.Gjata, dhe F.Sula,

Në vijim të hetimeve ka prova se janë të implikuar dhe 13 shtetas të tjerë:

Aleksandër Llanaj, i ndaluar, aktualisht në regjimin 41 Bis

Delin Hajdari, i ndaluar gjithashtu në Drenovë, në Korcë.

Leo Osmani, i dënuar më parë i burgosur në Drenovë.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj