Bashkë në zgjedhjet e 6 Marsit, del logoja e koalicionit Berisha-LSI (FOTO)

0
187

LSI dhe Berisha kanë publikuar logon e koalicionit “Shtëpia e Lirisë”.

Logoja i ngjan atyre që PD ka përdorur gjatë periudhës kur ish-kryeministri Berisha bënte fushatë.

Ajo është në formën e një rrethi, ku në pjesën e sipërme të tij shkruhet “Shtëpia e Lirisë” dhe në pjesën e poshtme është flamuri kombëtar.

Bashkë në zgjedhjet e 6 Marsit, del logoja e koalicionit Berisha-LSI

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj