Nga dashuria, tek shëndeti, familja e paratë, si do jetë 2021 për 12 shenjat

0
19

Shenjat e 2021 dhe parashikimet vjetore
Horoskopi vjetor i vitit 2021 mban shumë surpriza për secilën nga shenjat e zodiakut, ndërsa ne hyjmë në një epokë të re që tashmë ka filluar të ngrihet, në të cilën duhet të kthehemi te njëri-tjetri dhe të rindërtojmë strukturat që do të punojnë me efikasitet për anëtarët e tyre. Duke lënë pas të kaluarën, është një fakt që ne i kuptojmë ndryshimet e rëndësishme dhe rrugët karmike që ne u thirrëm si njerëzim dhe si personalitete për të kaluar. Viti i ri do të ndikojë në të gjitha fushat e jetës sonë. Le të shohim në detaje se çfarë thonë parashikimet astrologjike të vitit 2021 bazuar në lëvizjet e planetëve dhe si ato do të ndikojnë në shenjat e zodiakut…

Në vitin e ri,
Plutoni tek Bricjapi do të ndikojë kryesisht në shenjat si Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi. Do të transformojë fusha të rëndësishme të jetës së tyre, të tilla si familja, jeta e punës dhe marrëdhëniet personale. Eshtë e qartë se ai u bën thirrje atyre të “vrasin” tekstet e gabuara dhe të çohen në rrugë të reja, pasi ata tani do të ndihen të çliruar pavarësisht nga të gjitha vështirësitë.

Parashikimet tona astrologjike zbulojnë se Neptuni tek Peshqit do të ketë një ndikim vendimtar në shenjat si Binjakët, Virgjëresha, Shigjetari dhe Peshqit që kanë lindur në fund të dekadës së dytë dhe në fillim të dekadës së tretë. Pavarësisht nga të gjitha iluzionet dhe terreni i errët që mund të krijojë, bëhet fjalë për katalizimin e marrëdhënieve që janë ndërtuar mbi baza të lëkundura. Zhgënjimi nuk përjashtohet, por në planin afatgjatë përfaqësuesit e këtyre shenjave do të kuptojnë se ata tani mund të shohin me një sy të qartë se duan të lëvizin në të gjitha nivelet e jetës së tyre.

Urani në Dem, bazuar në parashikimet vjetore 2021, ndikon më së shumti në shenjat nga mesi i ditës së parë deri në fillim të dhjetë ditëve të dyta të Demit, Luanit, Akrepit dhe Ujorit. Përmbysjet dhe zbulimet që do të lindin në çështje thelbësore çojnë në ndryshime rrënjësore dhe lëvizje revolucionare që do të befasojnë njerëz të rëndësishëm në jetën e tyre. Ata vështirë se do të qëndrojnë atje ku janë, pasi nevoja për të revolucionarizuar do të çojë në një fushë të re veprimi që prek sektorët dominues. Nuk përjashtohet që ata të mund të hiqen nga personat që kanë luajtur në nivelin profesional, familjar dhe personal.

Saturni do të jetë në Ujor në 2021 dhe na çon në vitin e ri për të marrë pjesë në mënyrë të pjekur dhe metodike në marrëdhëniet miqësore, përpjekjet kolektive dhe për të zbatuar planet dhe ambiciet që ne duam të arrijmë. Njerëz të rëndësishëm mund të vijnë tek ne që do të na ndihmojnë me mendime dhe ide origjinale për të ecur përpara në ëndrrat tona, duke dashur të qëndrojnë pranë nesh në çdo përpjekje. Përpjekje e madhe dhe seriozitet kërkohet në 2021 nga shenjat si Demi, Luani, Akrepi dhe Ujori.

Në 2021 Jupiteri në Ujor nga dhjetori i vitit të kaluar deri në mes të majit dhe përsëri nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit të vitit favorizon ndjeshëm planet tona dhe promovon përmes grupeve dhe grupeve miqësore të gjitha qëllimet tona. Personalitetet e mëdha do të kërkojnë të ndihmojnë me njohuritë dhe qasjen pozitive që kanë ndaj ëndrrave që ne duam të arrijmë. Duke lëvizur në ambiente, ku ne takojmë njerëz me të njëjtin perceptim ideologjik, mund të ketë njohje të reja të rëndësishme që do të luajnë në një nivel personal.

Le të shohim cilat periudha astrologjike duhet të kemi kujdes në 2021, në mënyrë që të përgatitemi më mirë për arritjen e qëllimeve tona.

Vëmendje e veçantë bazuar në horoskopin e 2021 në fillim të vitit të ri, pasi katrori Jupiter – Uran (18.01) dhe katrori Saturn – Urani (18.02, 15.06) do të përmbysin të dhënat dhe do të sjellin në plan të parë çështje ekonomike që do të na shqetësojnë ndjeshëm. Kini kujdes nga konfliktet me njerëzit nga mjedisi miqësor, pasi është e sigurt që trazirat e brendshme do të çojnë në konfrontime të ashpra për shkak të lëvizjeve spazmatike dhe sjelljeve të gabuara.

Në vitin 2021 eklipset në boshtin Binjakët – Shigjetari që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor do të na sjellin ballë për ballë me çështje që lindin kryesisht në lidhje me mjedisin tonë të ngushtë dhe më të gjerë. Për të kapërcyer çdo problem, ne duhet të çlirohemi nga perceptimet jo-reale dhe sjelljet fiksuese. Në këtë mënyrë ne do të mbyllim çështje që ndikojnë në marrëdhëniet tona me njerëz të rëndësishëm për ne, duke treguar mirëkuptim dhe maturi që mund të sjellë një ndryshim.

Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi-Demi më 19 nëntor mund të çojë në stres dhe mbingarkesë, pasi planet tepër ambicioze vijnë në tryezë. Është mirë të jemi plotësisht realistë në atë që përpiqemi të arrijmë, përndryshe kostoja do të jetë e konsiderueshme si psikologjikisht dhe financiarisht.

Në përgjithësi, parashikimet astrologjike për vitin 2021 tregojnë se fokusi ynë do të jetë në të ardhurat, punën e palodhur, dhe akumulimin ose ruajtjen e mallrave. Planetët Jupiter dhe Saturn do të ndihmojnë në krijimin e ideve inovative që do të jenë në kundërshtim me idetë tradicionale. Jupiteri do të na ndihmojë të gjejmë ekuilibrat tanë për tu përshtatur me ide dhe situata të reja.

Liri apo skllavëri? A mund të ketë ndryshim rrënjësor pa katastrofë? Toka po dridhet, me plot kuptimin e fjalës dhe në mënyrë figurative. Jupiteri takohet me Saturnin në shenjën revolucionare dhe anti-konformiste të Ujorit dhe në katror me Uranin në Dem, universi kthen gjithçka përmbys! Rrjedha e ngjarjeve në vitin 2020 nuk do të ndalet, ndryshimet e pashmangshme që tashmë kanë filluar po intensifikohen.

Por ato gjithashtu kanë implikime: Revolucioni, reforma, likuidimi dhe njerëzimi janë të rëndësishme nëse do të dalim nga një krizë që është rezultat i heqjes dorë nga ndjekja e idealeve të mëdha dhe evolucionit shpirtëror të njerëzimit. Pra, le të presim trazira të forta dhe katalitike. Në të gjitha zonat, ndryshimi është i pashmangshëm dhe i domosdoshëm, në mënyrë që të kemi ajrin që thithim, dashurinë dhe respektin që të gjithë duhet t’i japim kësaj toke.

Fillimi i vitit zbulon luftën e titanëve! Dëshira jonë për transformim përmbys gjithçka në rrugën e saj, presioni dhe revolucioni i masave rritet ndërsa ata duan të përmbysin sistemin ekzistues pa vonesë. Dhuna kundër autoritarizmit dhe shtypja e lirive është e pashmangshme.

Universi përmes kësaj klime të stuhishme kozmike jep një mësim të vërtetë në jetë dhe nga ky mobilizim i njerëzimit krijohet një rrymë e aftë të rikthejë të vërtetën qenieve tona dhe legjitimitetin. Përmes ndryshimeve ekonomike, shoqërore dhe politike, ne shkojmë përtej kufijve tanë dhe shkojmë drejt dritës që është në lojë. Mbetet për të parë në praktikë këtë ndryshim krijues dhe përmbysës që është një tranzicion shpresëdhënës nga errësira në dritë!

Parashikimet Vjetore Sentimentale për Shenjat e Zodiakut 2021

Është koha të hiqni qafe zakonet dhe modelet e vjetra që kufizojnë lumturinë dhe dashurinë tuaj. Me Jupiterin në takim me Saturnin në shenjën revolucionare të Ujorit dhe në katror me Uranin në Dem, ju rebeloheni në emër të një ndryshimi rrënjësor në status quo të marrëdhënies tuaj. Marrëdhëniet që nuk i shërbejnë më një qëllimi të dobishëm dhe krijues, mund të prishen dhe të riformohen papritmas, dhe mund të mos keni shumë mundësi për të bërë diçka ndryshe.

Nëse jeta juaj e dashurisë është e ndenjur, ide të reja novatore shkaktojnë një krizë ndërgjegjeje që shkatërron jetën tuaj të kaluar dhe ju detyron të gjeni një mënyrë të re për të ecur përpara. Ky kombinim i fuqishëm astrologjik flet për lirinë, por kjo nuk do të thotë që ju mund të bëni çfarë të doni. Që një marrëdhënie të funksionojë mirë, duhet një ekuilibër midis lirisë dhe strukturës. Pa kufij, liria mund të bëhet shkatërruese. Po kështu, me kontroll, liria nuk mund të lulëzojë.

Ky vit shënon fundin e ciklit të eklipseve në boshtin Binjakët / Shigjetari, kështu që bëni rishikimet e fundit, ndoshta edhe duke krijuar tension me gjënë tuaj të preferuar që e bën rrjedhën e marrëdhënies tuaj pak a shumë të vështirë, në varësi të reagimeve vendimet që jeni thirrur të merrni. Tensioni emocional rritet, reagimet e forta emocionale ndodhin në përpjekjen tuaj për të parë të vërtetën.

Krijohen dilema dhe shqetësime etike, duke rezultuar në rishikime dhe rishikime të çështjeve që lidhen me ligjshmërinë, komunikimin dhe besimet. Por nga 2021 fillon një cikël i ri eklipsesh në boshtin Demi / Akrepi i cili transformon jetën tuaj (Akrepi) për të pasur diçka të qëndrueshme (Demi) dhe për t’u rritur. Diçka e përhershme po vjen por ju duhet të hiqni dorë nga gjithçka që nuk ju shërben dhe të lini mënyrat tuaja të vjetra, kokëforta për t’i rezistuar së resë.

Nëse do të duhej të zgjidhnit, çfarë do të preferonit: Dashuri apo para? Afërdita do të jetë e kundërt në Bricjap drejt fundit të vitit, nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022, dhe ju mund të përballeni me këtë zgjedhje. A do të pretendoni se doni dikë për paratë e tij ose fuqinë e tij? Çfarë thotë ndërgjegjja juaj?

Tani po bëheni më seriozë, të ngurtë dhe emocionalisht të largët. Ndoshta përgjegjësitë tuaja të shtuara dhe detyrimet profesionale ju privojnë nga dashuria dhe argëtimi i parathënies. Perëndia e dashurisë ju kërkon të rishikoni të gjitha marrëdhëniet tuaja, mund të ndiheni akoma të ndenjur dhe ndjenja të pasigurta ose të ashpra mund të dalin në sipërfaqe. Është e mençur të merresh me këto ndjenja me përmbajtje dhe logjikë dhe sidomos të mos marrësh vendime përfundimtare.

DASHI

Ndikimi i Plutonit tek Bricjapi (për ata që kanë lindur në fillim dhe në mes të dhjetëditëshit të tretë):

Ju po ndiqni një rrugë me një qëllim të rëndësishëm pasi Plutoni në shtëpinë tuaj të dhjetë, karriera, sjell një kthesë shumë të rëndësishme në rrjedhën e karrierës suaj. Plutoni është jashtëzakonisht shpërthyes, luan lojëra të rrezikshme dhe fillon një luftë tinëzare. Ajo shqetëson karrierën tuaj dhe ngadalë dhe me dhimbje rrëzon status quo-në e vendosur. Ju do të përdorni gjithçka, madje edhe metoda nëntokësore, për të pasur njohje profesionale dhe për të kënaqur ambiciet tuaja të mëdha. Ju patjetër që dëshironi të keni atë që dëshironi, por duhet të keni parasysh grackat.

Mos lejoni që lojërat e kontrollit dhe pushtetit të udhëheqin rrugën, do të jetë katastrofa juaj. Ju mund të jeni në kontroll, por sigurisht që nuk do të keni aleatë. Në vend që të rebeloheni kundër një shefi ose një personi në pushtet, përpiquni të kuptoni motivet e këtij personi. Ose mund ta kuptoni që doni të punoni për veten tuaj, nuk doni të keni një shef në kokën tuaj. Intensiteti dhe dinamizmi i krijuar nga Plutoni mund t’ju ndihmojnë vërtet të bëheni më energjik dhe luftarak për disa ndryshime të rëndësishme në jetën tuaj, veçanërisht në fushat e karrierës dhe bashkëpunimeve tuaja.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori

Saturni tradicional në Ujorin jokonvencional dhe në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë miqësore dhe ekipore prishin ndryshimet e tyre dhe bashkojnë superfuqitë e tyre në emër të progresit dhe evolucionit. Rinovoni miqësitë dhe mjedisin tuaj shoqëror, duke takuar njerëz që ju frymëzojnë me mençurinë dhe idetë e tyre pioniere, njerëz me përvojë (të udhëhequr nga Saturni) por edhe mendimtarë pionierë (të drejtuar nga Ujori). Ju madje mund të dëshironi të bëni një pastrim të miqësive dhe grupeve që ju përkisni, mbi të gjitha dëshironi të siguroheni që jeni në të njëjtën faqe. Ndërsa motivimet tuaja mund të ndryshojnë, ju duhet të ndani një vizion të përbashkët për jetën. Meqenëse shtëpia e njëmbëdhjetë gjithashtu rregullon teknologjinë, mund të zbuloni se ndërtimi i një faqe në internet ose biznes tjetër dixhital po ngadalësohet. Kjo është bërë për një arsye. Ndoshta kjo periudhë do t’ju ndihmojë vërtet të shihni gabimet tuaja. Nëse ju mungojnë aftësitë teknologjike, ky është viti i duhur për të pasuruar njohuritë tuaja dhe madje për të marrë kurse online.

Ndikimi i Jupiterit në Ujorin

Mënyra juaj inovative dhe e re e të menduarit përfiton nga miqësitë tuaja dhe grupet në të cilat bëni pjesë falë Zeusit, shtëpisë tuaj të njëmbëdhjetë, miqësisë, punës në ekip dhe teknologjisë. Miqësitë e reja vijnë në jetën tuaj me njerëz që kanë një mënyrë origjinale dhe altruiste të të menduarit. Ju jepet mundësia të bashkoni forcat, ndoshta në një projekt dixhital ose një program humanitar ose një përpjekje të organizuar ekipore, të cilat janë kurorëzuar me sukses. Edhe më mire… Jupiteri ju bën vizionarë të shkëlqyeshëm dhe të ndershëm, vë bazat për krijimin e një grupi për të mirën e shoqërisë si një e tërë. Ju të gjithë ngrini flamurin e lirisë së bashku, duke e udhëhequr ekipin tuaj në një detyrë disi sfiduese. Rroftë revolucioni!

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Ngadalësojuni dhe sinkronizohuni me shpirtin tuaj. Me Jupiterin që lëviz për një kohë në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë shpirtërore, qëllimi juaj është rritja shpirtërore, do t’ju duhet të bëni një punë të thellë të brendshme për të hequr qafe peshën mendore. Megjithëse mund të derdhni disa lot, përfundimisht do të jeni në gjendje të përpunoni disa plagë të vjetra dhe shkëlqimi juaj do të shfaqet nga brenda dhe jashtë. Me Jupiterin në këtë zonë karmike të hartës suaj, ju do të mësoni të pranoni gjërat ashtu si vijnë dhe njerëzit ashtu siç janë! Ju nuk mund t’i ndryshoni ato. Ndaloni përpjekjen për të shpëtuar të dashurit tuaj për të gjetur qetësinë! Përqendrohuni në ëndrrat tuaja në vend të problemeve të njerëzve të tjerë, kjo do të ndryshojë jetën tuaj.

Ndikimi i Afërditës së kundërt në Bricjap nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Planeti i dashurisë, bukurisë dhe hijeshisë, Afërdita, lëviz mbrapsht në shtëpinë tuaj të dhjetë, zonën tuaj profesionale dhe ju mund të takoni një partner apo koleg të vjetër përmes një projekti profesional ose thjesht të krijoni më shumë mundësi për t’u lidhur me ta. kolegët tuaj. Eshtë shumë mirë të jesh lojtari më i mirë. Por puna në zyrë është gjithmonë më e këndshme nëse vërtet ju pëlqejnë njerëzit me të cilët punoni. Prandaj bëni një përpjekje më të madhe tani për të thyer akullin dhe për të njohur kolegët tuaj. Kjo mund të çojë në sukses më të shpejtë profesional. Sidoqoftë, rrugëtimi i kundërt i Afërditës gjithashtu ndez një dritë të kuqe paralajmëruese ndërsa mjegullon disa gjëra. Ju mund të rrëmbeni për një moment dhe të harroni se ka disa kufij në punën tuaj. Mos e rrezikoni karrierën tuaj duke gjykuar me ngut (ose duke kritikuar) një koleg.

Dashi 2021: Ndryshime pozitive.

Dashë, ju mund të merrni frymë thellë në vitin e ri, pasi është një fakt që lini pas vështirësi dhe situata të vështira që ju kanë pushtuar vitet e fundit. 2021 parashikohet të jetë një vit në të cilin ju mund të ecni përpara me dinamizëm, optimizëm dhe përgjegjësi në arritjen e qëllimeve dhe ambicieve që keni vendosur në jetën tuaj.

Është e qartë se Plutoni në Bricjap, ndikon tek ai i lindur në mes të dekadës së tretë, ushtron presion për sa i përket karrierës dhe imazhit publik që ju doni të ndërtoni. Sipas parashikimeve astrologjike 2021, ju jeni thirrur të përballeni me procese prapaskenash, lojëra kontrolli dhe manipulimi, goditje të fuqishme që mund t’ju nxjerrin jashtë kufijve. Por është e nevojshme të frenoni instinktet tuaja primitive dhe të drejtoheni përmes lëvizjeve dhe iniciativave në një rilindje profesionale që do t’ju shprehë në pikën më të lartë.

Saturni nga Dhjetori 2020 ndodhet tashmë në Ujor, duke ndikuar në të lindurit e parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta, duke ndikuar ndjeshëm në miqësitë, qëllimet dhe aktivitetet e grupeve në të cilat merrni pjesë. Është e rëndësishme për ju të arrini atë që keni vendosur në mendjen tuaj si një ambicie, por një kusht i domosdoshëm për t’u afruar më shumë me ëndrrat tuaja është puna e vështirë dhe metoda. Sqarime mund të bëhen edhe në lidhje me personat në mjedisin tuaj miqësor, pasi ekuipazhi i kohës ka ardhur për të marrë vendime me kë do të procedoni dhe kë do të lini pas.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 ju favorizon në planet dhe qëllimet që keni vendosur. Është e mundur që të ketë njohje të reja me njerëz me prestigj të cilët do të kërkojnë t’ju ndihmojnë në çdo përpjekje dhe ëndërr tuajën. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri nga Peshqit kujdeset të jetë “engjëlli juaj mbrojtës” në kohë të vështira. Ju ndihmon të qëndroni fort në këmbët tuaja përballë pengesave dhe kurtheve që mund të gjeni në rrugën tuaj.

Duhet të jeni të kujdesshëm në dy muajt e parë, por edhe në mes të qershorit, pasi katrori Jupiter – Uran (18.01) dhe katrori Saturn – Uran (18.02, 15.06) mund të shkaktojnë zhgënjim në qëllimet dhe ambiciet që ndoshta keni. Ka mundësi që të ketë pengesa ose çështje financiare që do të përmbysin planet tuaja dhe do të krijojnë pasiguri intensive. Ju gjithashtu duhet t’i kushtoni vëmendje marrëdhënieve miqësore dhe iniciativave kolektive ku bëni pjesë, pasi konfliktet mund të jenë fatale dhe të çojnë në largoheni nga njerëz të caktuar.

Eklipset në boshtin Binjakët – Shigjetari që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor hapin një rrugë të re zhvillimi dhe zgjerimi për ju. Çështjet e arsimit, komunikimit dhe tregtisë vijnë në pah dhe mund të luajnë një rol vendimtar në zhvillimin e qëllimeve tuaja. Është e rëndësishme që në jetën tuaj mund të vijnë njerëz të rinj që do të kenë një marrëdhënie të drejtpërdrejtë me botën e jashtme, duke hapur horizonte të reja jashtëzakonisht interesante për ju. Ju duhet t’i kushtoni vëmendje kur bëhet fjalë për marrëdhëniet me mjedisin tuaj të menjëhershëm dhe më të gjerë, pasi ka mundësi që të ketë zhvillime që do t’ju çojnë të mbyllni cikle marrëdhëniesh që kanë luajtur rol në jetën tuaj. Është e nevojshme të jesh i matur dhe i përmbajtur në vendimet që mund të ftohesh të marrësh pasi është e mundur të kesh të dhëna të gabuara ose të jesh ekzagjerues në kërkesat e tua nga të tjerët.

Eklipsi i Hënës në boshtin Akrepi – Demi më 19 nëntor çon në sjellje të papërshtatshme dhe aspirate të natyrës ekonomike. Bazuar në horoskopin tuaj, në 2021 arroganca do të jetë një këshilltar i keq në zgjedhjet e mundshme që dëshironi të bëni.

Dashi profesionalisht dhe financiarisht në 2021: Me shumë punë do ia dilni!

Urani nga Demi shqetëson dhe përmbys të dhënat në pjesën financiare, pasi dëshiron t’ju mbush me një filozofi të re në lidhje me paratë, vlerën dhe menaxhimin. Ju duhet të jeni veçanërisht të kujdesshëm në dy muajt e parë të 2021, pasi katrorët e Jupiterit dhe Saturnit nga Ujori në Uran mund të sjellin ndryshime të papritura me të cilat ftoheni të përballeni. Mundohuni të menaxhoni ato çështje që lindin pa hezitim dhe pasiguri duke ripërcaktuar buxhetet dhe marrëveshjet financiare. Është e mundur që të shfaqen elementë të rëndësishëm që do t’ju ndihmojnë të sqaroni se cili plan është i realizueshëm për ju dhe kur është koha ta lini pas pasi do të luajë një rol çlirues për ju. Kjo do t’ju çlirojë nga bllokimet që nuk ju lejojnë të lëvizni siç dëshironi.

Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi – Demi më 19 nëntor ndoshta do të çojë në përfundimin e çështjeve financiare dhe aktiviteteve të biznesit që ju shqetësojnë. Mundohuni të shmangni ekzagjerimet dhe vendimet e pamenduara, pasi arroganca do të ketë kryesisht ndikim tek xhepi juaj. Matini aspiratat në lidhje me planet që keni bërë, pasi është e lehtë të humbasësh kontrollin dhe përfundimisht të shkaktojë probleme të rëndësishme.

Yjet e shumta në Virgjëreshë (Mërkuri, Afërdita, Marsi) nga fundi i korrikut deri në mes të shtatorit mund të mos ju lejojë të shijoni pushimet tuaja siç dëshironi. Detyrimet në vendin e punës rriten ndjeshëm dhe të gjithë vëmendjen tuaj e përqendroni në trajtimin e tyre. Marsi në Akrep nga nëntori deri në mes të dhjetorit ju jep mundësinë të filloni një biznes dhe të përfitoni nga mundësitë që ju jepen bujarisht financiarisht. Në 2021 është e rëndësishme t’i besoni instinktit tuaj dhe të mos përfshiheni në lojëra të “errëta” dhe konkurruese, pasi ato do të kenë kosto psikologjike dhe energjie.

Çështjet sentimentale të Dashit në 2021: Beqarët do të takojnë gjysmën tjetër tyren!

Tani shijoni me lehtësinë më të madhe momente gëzimi, pasioni dhe shkujdesi me personin që luan rol në jetën tuaj, pasi vështirësitë tani i përkasin së kaluarës. Eklipset e Binjakëve-Shigjetarit ka të ngjarë të luajnë një rol definitiv në jetën tuaj personale, pasi përmes njohjeve dhe zgjerimit të kontakteve tuaja sociale mund të shfaqet një person i ri që do t’ju çojë në një botëkuptim të ri personal për sa i përket ndjenjave tuaja. Është e mundur të takoni njerëz nga kultura dhe sjellje të ndryshme që ju ndihmojnë të zgjeroni pikëpamjet dhe njohuritë filozofike. Personat e fejuar kanë mundësinë që përmes kërkimeve të tyre shpirtërore të funksionojnë ndryshe në jetën e tyre personale dhe të çojnë marrëdhënien e tyre në një nivel tjetër, ku qëndrimi i përbashkët me të cilin përballen me të ardhmen dhe veprojnë me partnerin e tyre do t’i sjellë më afër.

Me Afërditën dhe Marsin në Luan në Qershor dhe Korrik ju keni mundësinë të gëzoheni çdo minutë dhe të flirtoni deri në vjeshtën e fundit. Ju rinovoni jetën tuaj personale dhe marrëdhënien tuaj dhe pretendoni të jeni mbreti / mbretëresha e partnerit tuaj. Bujaria dhe iniciativat emocionale do të krijojnë një mjedis ideal ku sensualiteti do të luajë një rol definitiv në nivelin personal.

Me Jupiterin në Ujor gjatë vitit, njohjet e rëndësishme favorizohen përmes grupeve ose klubeve ku ju merrni pjesë që do t’i japin një dimension tjetër jetës suaj personale. Qasja e përbashkët ideologjike dhe qasja ndaj jetës do të jetë një bazë e rëndësishme për një bashkim alternativ që ka shumë për t’ju ofruar. Pra, mos i shmangni sugjerimet dhe ftesat që do t’ju sjellin në kontakt me njerëz të rinj.

Dash, Siguria apo Paqëndrueshmëria?

Ende e ndjeni se gjërat nuk po shkojnë sipas mënyrës tuaj? Me Plutonin në Bricjap në shtëpinë tuaj të dhjetë, fusha e qëllimeve afatgjata dhe e suksesit, e kaluara ju ngadalëson lumturinë. Gjërat ngecin pak. Ju mund të ndiheni sikur po luftoni fort për nesër, por zhgënjimi dhe inati që ndjeni në jetën tuaj profesionale shpërndahet lehtësisht edhe në jetën tuaj të dashurisë. Nëse marrëdhënia juaj ishte tashmë në shkëmbinj, Plutoni fillon tensionin, xhelozinë dhe posesivitetin nga një partner që dëshiron që ju të kaloni më shumë kohë në shtëpi dhe më pak duke u shoqëruar ose duke bërë gjërat tuaja. Një ndjenjë e paqartësisë dhe pasigurisë në dashuri mund të jetë shqetësuese edhe për personin tuaj të dashur, pasi tani ndieni se stabiliteti dhe siguria janë në rrezik. Por dashuria sigurisht nuk ka vdekur.

Liria dhe pavarësia

Saturni dhe Jupiteri në Ujor dhe shtëpia juaj e njëmbëdhjetë miqësore dhe e pavarur ju shtyjnë të realizoni ëndrrat dhe shpresat tuaja. Sigurisht që do të duhet përpjekje dhe luftë, por mendja juaj e hapur ju inkurajon të lëvizni, ngadalë por me siguri, drejt pavarësisë, ndryshimit dhe inovacionit. Një situatë e së kaluarës mund të marrë fund, gjë që e bën më të lehtë për ju të vazhdoni me të dashurin tuaj. Ndiheni më në tokë dhe shumë të kënaqur, megjithëse duhet të punoni shumë për të fituar besim dhe intimitet në marrëdhënien tuaj. Duket se është një vit i ngarkuar për ju, pasi nuk keni fokus të mjaftueshëm në dashuri ose intimitet por në shoqëri dhe grupe.

Nëse jeni beqar, është një vit i shkëlqyeshëm për të takuar dikë përmes mjedisit tuaj miqësor dhe shoqëror, por mos i shtyni gjërat! Punët më të rëndësishme të dashurisë do të ndodhin papritmas. Qoftë me këtë dashuri të re, qoftë me partnerin tuaj ekzistues, këtë vit ju jeni duke kërkuar më shumë nga liria dhe autonomia juaj. Dëshira juaj e lindur për pasion dobësohet për të lënë vend për gjëra më të mëdha. Jupiteri zgjon shqisat tuaja dhe ju frymëzon me emocione të reja. Saturni ju pëshpërit që të lëvizni ngadalë dhe jo me ngut, t’i kushtoni kohë vetes dhe idealeve tuaja.

Ju po shkoni drejt një marrëdhënieje më të hapur dhe të ndershme.

Këtë vit, vizioni juaj për dashurinë po evoluon falë dy eklipseve të majit dhe dhjetorit në shtëpinë tuaj të nëntë shtrirë dhe optimiste. Përfitoni nga këto ndikime hënore që ju inkurajojnë të rinovoni miqësitë dhe marrëdhëniet tuaja. Hëna hap rrugën për një marrëdhënie më të hapur dhe të ndershme, ndiheni më rehat, jepni më të mirën që mund të jepni nga vetja. Sidoqoftë, kini kujdes nga reagimet tuaja tepër të sinqerta që mund të habisin të dashurin tuaj dhe mendjet konservatore.

Besoni në vlerën tuaj!

Gëzoni jetën tuaj intensive shoqërore për aq kohë sa zgjat, sepse Eklipsi i Hënës në fund të Nëntorit në shtëpinë tuaj të dytë, me para dhe vlera, ndryshon pikëpamjet që keni për njerëzit dhe gjërat që vlerësoni, ndërsa tundni llogarinë tuaj bankare. Por ajo që është e sigurt është se për t’ju ndihmuar të plotësoni boshllëqet në mendjen dhe shpirtin tuaj, ju do të mësoni atë që jeta po përpiqet t’ju mësojë. Si rezultat, ndërsa filloni të bini dakord me mesazhin e saj, do të kuptoni se si ta vlerësoni veten fillimisht dhe pastaj të tjerët.

DEMI

Ndikimi i Uranit në Dem (për ata që kanë lindur nga mesi i dhjetë ditëve të para deri në mes të dhjetë ditëve të dyta):

Ku shkoi qetësia dhe mirësia juaj? Me Uranin në shtëpinë tuaj të parë, të identitetit tuaj personal, ju bëheni pionierë dhe inovativë, shumë revolucionarë, madje në një çast mund të përmbysni gjithçka. Urani është reformatori kozmik dhe radikal, ai ka ardhur këtu për t’ju tundur dhe për t’ju liruar. Nëse ka gjëra që nuk janë thënë ose ju shtyjnë për një kohë të gjatë, ju guxoni të bëni këto diskutime të vështira dhe të lodhshme menjëherë. Por kujdes nga ndershmëria juaj e tepruar, ju do të konsideroheni zjarrvënës, revolucionarë pa ndonjë arsye.

Ndërsa dëshironi të ndryshoni status quo-në, nuk keni nevojë të digjni ura për ta bërë këtë. Beteja është mes të bërit atë që doni, duke krijuar rehati financiare, siguri dhe vetë-mjaftueshmëri. Dhe për shkak se shtëpia e parë rregullon shëndetin, është koha të bëni një ndryshim të madh në stilin e jetës tuaj ose ndoshta të merrni disa lajme të papritura shëndetësore që shërbejnë si një telefonatë zgjimi. Urani mund t’ju motivojë të merrni masa paraprake për shëndetin tuaj, për ta marrë atë më seriozisht, vetëm sepse duhet. Kush nuk dëshiron të bëjë një jetë të gjatë dhe të shëndetshme, apo jo?

Ndikimi i Saturnit tek Ujori: A mund t’ju lirojë struktura dhe organizimi në punën tuaj? Saturni lëviz në shtëpinë tuaj të dhjetë, zona juaj e karrierës dhe kërkon disiplinë dhe përgjegjësi për të kapërcyer pengesat dhe kufizimet në karrierën tuaj. Saturni është i shkollës së vjetër, ai është krijuesi i rregullave, ndërsa Ujori radikal është ilegale, ai nuk i dëshiron rregullat. Ndryshime të rëndësishme shoqërore që do të zënë rrënjë në kulturën tonë mund të kenë një ndikim të drejtpërdrejtë në karrierën tuaj dhe qëllimet tuaja afatgjata. Ju mund të liroheni nga një punë që nuk ju ofron rritje dhe ngritje dhe ndërtimin e jetës suaj rreth perspektivave të reja në zhvillim. Ju mund të zbuloni se karriera juaj është në rritje diku tjetër. Saturni lidhet në vetvete me punën, por edhe me organizimin dhe strukturën. Mbaji këto fjalë për sukses! Vetëm puna e madhe do t’ju shpërblejë, përndryshe ju mund të humbni një titull drejtues ose një pozicion. Shtëpia e dhjetë rregullon gjithashtu nderimet, kështu që ju mund të merrni lëvdata, ndoshta edhe të fitoni një çmim ose njohje publike.

Ndikimi i Jupiterit tek Ujori: Bëni një aleancë të fortë me Jupiterin në shtëpinë tuaj të dhjetë, karrierën dhe qëllimet afatgjata, e cila ju ndihmon në rritjen dhe zhvillimin tuaj profesional, ju e shihni jetën me më shumë optimizëm, si për sa i përket punës dhe parave. Sa më mendjehapur të jeni, aq më shumë ka të ngjarë të gjeni një zgjidhje të zgjuar për një problem apo dilemë biznesi apo një mundësi të shkëlqyer biznesi. Hiqni qafe ngecjen dhe rutinën, provoni diçka ndryshe, siç janë aplikacionet e dobishme. Një mundësi biznesi mund të vijë papritmas dhe mund të jetë larg, mbase në një vend tjetër, por mos nxitoni ta refuzoni. Ndërsa Ujori sundon teknologjinë dhe idetë progresive, jini të hapur ndaj çdo gjëje novatore dhe eksperimentale në punën tuaj.

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik: Gjeni një ekip të ri që plotëson idealet tuaja. Me Jupiterin që lëviz për një kohë në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë, të miqësisë, punës në ekip dhe teknologjisë, qoftë në të vërtetë ose në internet, është koha të kërkoni miq të rinj dhe fytyra të reja për të punuar tani. Edhe nëse keni njerëz krijues në ekipin tuaj, keni nevojë për gjak të ri. Ndoshta është koha për të sjellë disa zëra origjinalë, të qartë ose edhe për të konsideruar bashkimin me një grup humanitar ose një konferencë. Teknologjia gjithashtu ju ofron shumë përfitime, prandaj eksploroni zhvillimet më të fundit në industrinë tuaj. Pjesëmarrja në një ngjarje shoqërore ose mbledhje mund të çojë në disa bashkëpunime të mahnitshme, ndoshta edhe në një marrëveshje biznesi ose vetë-punësim nëse jeni aktualisht i papunë. Dilni, shfletoni internetin dhe ndani talentet tuaja.

Ndikimi i Eklipsit të Hënës tek Demi më 19 nëntor: Një ndryshim ekstrem në paratë tuaja, investimet, lidhjet e ngushta dhe vetëbesimi është paracaktuar nga fillimi i një serie të re eklipsesh në shenjën tuaj. Vetëvlerësimi dhe vlerat tuaja ndryshojnë, ju bëni një revolucion të vogël – ose ndoshta një të madh! Tani, ju keni një shtysë të fortë për të ndjekur ëndrrat tuaja, ndoshta me një punë të re, një marrëdhënie të re ose një ndryshim rrënjësor në mënyrën e menaxhimit të parave tuaja. Ju merrni kontrollin e buxhetit tuaj dhe jetës tuaj në përgjithësi. Dëshironi të ndryshoni stilin e jetës tuaj për një kohë të gjatë tani? Ky eklips ju kërkon të rinovoni vlerat tuaja duke krijuar një program (dhe buxhet) që pasqyron dëshirat tuaja të preferuara. Vetëbesimi juaj ju motivon të mbështesni veten dhe të ecni me kokën lart. Ndërsa ky ndryshim mund të jetë i frikshëm në fillim për shenjën tuaj të qëndrueshme dhe të sigurt, ju do të krijoni siguri dhe respekt më të madh (përfshirë vetëvlerësimin) duke ruajtur besimet dhe vlerat tuaja.

Ndikimi i Afërditës së kundërt në Bricjap nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022: Shikoni marrëdhëniet tuaja të punës pasi mund të krijohen keqkuptime dhe inate. Afërdita harmonike do të jetë e kundërt në shtëpinë tuaj të nëntë shtrirë, e cila do të ndikojë në fushat e karrierës tuaj dhe vizionet tuaja të mëdha. Po, ju keni vizione të mëdha për të ardhmen, por mund të ndjeni se sharmi juaj thjesht nuk po funksionon si zakonisht ose se përparimi në jetën tuaj është ndalur. Mos i shtyni situatat, thjesht përdorni energjinë e Afërditës së kundërt për t’u siguruar që marrëdhëniet tuaja janë të qëndrueshme dhe që ndiheni rehat dhe të sigurt për të vazhduar me planet tuaja të mëdha. Ndoshta tani jeni të zënë me zhvillimin e një ideje biznesi ose një udhëtimi ose thjesht po filozofoni më shumë për jetën. Keni shumë mësime karmike për të marrë, prandaj bëjini vetes shumë pyetje përpara se të vazhdoni, ato për të cilat duhet të ndiheni të qetë.

Demi 2021: Ndryshimet rrënjësore dhe mundësitë

Demi, 2021 do të jetë një vit sfidues, pasi ju ftoheni të merrni përgjegjësi, ndërsa në të njëjtën kohë ka gjasa të ketë ngjarje përmbysëse që do t’ju shqetësojnë. Por ama ato do t’ju ndihmojnë të largoni mentalitetet dhe paragjykimet që kanë funksionuar në mënyrë kufizuese për ju deri më tani.

Urani është në shenjën tuaj, prek kryesisht ata që kanë lindur në dhjetë ditët e para dhe ju çon drejt ndryshimeve rrënjësore që nuk janë të lehta për tu menaxhuar as nga ju dhe as nga ambienti ku veproni. Ju largoni çdo element konservator të personalitetit që nuk ju lejon të ecni përpara në jetën tuaj siç dëshironi. Reformimet që rezultojnë se do të ndikojnë në fusha të rëndësishme si jeta personale, familja, karriera. Iniciativat që do të merrni do t’ju çojnë të planifikoni zhvillimin tuaj personal në një mënyrë alternative dhe origjinale, duke hapur krahët për shtigje të reja që ju kënaqin plotësisht.

Saturni që nga dhjetori i vitit 2020 është zhvendosur tek Ujori, prek të lindurit të djetditëshit të parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta dhe të fton të marrësh përgjegjësi dhe detyrime në jetën tënde profesionale. Sidoqoftë, kjo nuk është një detyrë e lehtë, pasi së bashku me detyrat shtesë ose sfidat e reja me të cilat ftoheni të përballeni, stresi, pasiguria, dyshimi për veten tuaj rritet. Por mos harroni se me punën e palodhur, metodat dhe qëndrimin e përgjegjshëm mund t’i përgjigjeni gjithçkaje që ndërmerrni. Në këtë mënyrë do të fitoni njohje dhe respekt në mjedisin e karrierës suaj.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 mund të sjellë mundësi të rëndësishme në jetën tuaj profesionale që duhet të menaxhoni, duke lënë anash tepricat dhe arrogancën. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri në Peshqit ju ndihmon të afroheni me njerëzit që mund të luajnë një rol vendimtar në aspiratat dhe ëndrrat e ardhshme që keni. Të njohur të rinj vijnë për t’ju qëndruar pranë në çdo ambicie që keni.

Katrori Jupiter – Uran (18.01) dhe katrori Saturn – Uran (18.02, 15.06) mund të sjellin trazira dhe ngjarje të papritura që do t’ju detyrojnë të arrini papritmas në çështjet e biznesit që keni. Do të bëni mirë të shmangni shpërthimet e mundshme dhe reagimet revolucionare që mund të fuqizojnë atmosferën, veçanërisht me njerëzit që luajnë një rol kryesor në karrierën tuaj. Pasiguria që mund të ndjeni do t’ju mashtrojë nëse nxitoni.

Eklipset e Binjakëve – Shigjetarit që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor prekin çështjet e vlerave morale, hapjet financiare dhe marrëveshjet, situatat që ndikojnë në mënyrë të konsiderueshme në psikologjinë dhe jetën tuaj personale. Është e nevojshme të tregoni mirëkuptim dhe besim në intuitën tuaj të fortë, pasi është e mundur që të ketë njerëz që do të kërkojnë t’ju mashtrojnë në marrëveshjet financiare dhe punët e biznesit. Në të njëjtën kohë, kujdesuni që të mos humbni pasiguri, dyshime dhe xhelozi, duke ndikuar negativisht në jetën tuaj personale.

Eklipsi i Hënës në boshtin tuaj me Akrepin më 19 nëntor hap një kapitull të ri të eklipseve që do t’ju pushtojnë në vitin 2022 dhe do të ndikojnë ndjeshëm në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet. Mosrespektimi dhe arroganca nuk do t’ju ndihmojnë të menaxhoni çështjet në jetën tuaj personale dhe profesionale me maturi dhe pjekuri. Ky qëndrim mund të çojë në përfundimin e një cikli marrëdhëniesh që kanë shënuar një kapitull vendimtar në jetën tuaj. Sigurohuni që të tregoni një qasje të arsyeshme dhe realiste nëse nuk doni të ndaheni me njerëz të rëndësishëm për ju.

Demi profesionalisht dhe financiarisht në 2021: Nuk do të ketë mungesë parash!

Urani në shenjën tuaj ju shtyn të fluturoni larg vetes çfarë funksionon në mënyrë shtypëse mbi ju dhe kjo ndikon ndjeshëm në jetën tuaj profesionale. Dy muajt e parë të vitit janë veçanërisht të rëndësishëm, pasi katroret e tij me Jupiterin dhe Saturnin në Ujor mund të sjellin shqetësime dhe sqarime në fushën e karrierës. Në fillim mund të habiteni nga sjellja dhe presionet e eprorëve tuaj, por më vonë do të kuptoni se vështirësitë dhe ngjarjet përmbysëse që mund të kenë lindur ju ndihmojnë të filloni një rrugëtimi të ri. Për të arritur më të mirën do t’ju duhet zell, metodë dhe qasje të pjekur ndaj gjërave.

Eklipset në boshtin Binjakët – Shigjetari që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor mund të çojnë në ngjarje dhe vendime të rëndësishme në lidhje me realitetin tuaj financiar. Fakti është që ju do të ndiqni hapjet e biznesit dhe marrëveshjet financiare që mund të duken ideale. Sidoqoftë, është e nevojshme të jeni të kujdesshëm, pasi mund të ekzagjeroni në qëllimet që vendosni ose mund të ketë njerëz që do të përpiqen t’ju mashtrojnë, diçka që do të shkaktojë plagë, financiare dhe psikologjike.

Eklipsi i hënës në boshtin tuaj me Akrepin më 19 nëntor të çon në fazën tjetër bashkëpunime të rëndësishme që ju interesojnë. Por është e nevojshme të mbash një profil të ulët, pasi arroganca dhe paturpësia do të jenë një shqetësim i madh. Përfitoni nga mundësitë e mundshme që vijnë përmes mjedisit profesional, por kujdesuni që të mos humbni realizmin dhe mendimin metodik që ju dallon në të gjitha nivelet e jetës suaj.

Çështjet sentimentale të Demit në 2021: Dashuria është këtu!

Viti është i vështirë dhe do t’ju duhet të mbani një profil të ulët shumë herë duke u përpjekur të shmangni tensionet në marrëdhënien tuaj ose në lidhje me njerëz të rinj që vijnë tek ju, për shkak të shumë detyrimeve dhe lodhjes që ekzistojnë. Është e qartë se jeta juaj profesionale mund të ndikojë në ndjenjat tuaja, pasi lehtë do t’i kushtoni kohë karrierës suaj, duke injoruar nevojën tuaj për gëzim, emocione të forta dhe kënaqësi. Eklipsi i hënës në boshtin tuaj me Akrepin më 19 nëntor mund të çojë në zhvillime të rëndësishme në jetën tuaj personale, pasi duket se lehtë mund të humbni durimin dhe të ekzagjeroni ose sjelljen ose kërkesat që keni ndaj partnerit tuaj. Sigurohuni që të kufizoni aspiratat tuaja në ekuilibrin e nevojshëm.

Yjëzimet e shumta në Virgjëreshë (Mërkuri, Afërdita, Marsi) nga fundi i korrikut deri në mes të shtatorit ju ndihmon të lini pas jush gjatë kësaj periudhe çdo detyrim që keni dhe t’i përkushtoheni personit që ka një rol kryesor në jetën tuaj. Është e qartë që ju do të jepni me zemër të hapur dhe bujare se keni nevojë për partnerin tuaj ose një njohje të re që mund të lindë për të shijuar çdo moment që do të heq pasionin dhe sensualitetin në jetën tuaj. Afërdita në Akrep nga mesi i shtatorit deri në fillim të tetorit krijon kushtet më të mira të mundshme për të shijuar shoqërinë dhe komunikimin me personin që ju intereson. Personi beqar ka mundësinë të bëjë njohje të reja që do t’ju bëjnë përshtypje dhe do të luajnë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj.

Me Jupiterin në Ujor gjatë vitit është e mundur të merrni vendime për të zyrtarizuar një marrëdhënie që është jeta dhe ju kënaqeni në këtë shoqëri që kërkoni. Ndoshta ka ardhur koha që ju të prezantoni partnerin tuaj në një mjedis më të gjerë shoqëror, kështu që një zhvillim i ngjashëm është shumë i mundshëm.

Dema: Të gjitha për veten dhe lirinë tuaj!

Ndryshimi i identitetit tuaj personal është në thelb të ngjarjeve astrologjike të vitit 2021, pasi katrorin Saturn-Uran nënvizon tensionin midis asaj që jeni në të vërtetë dhe asaj që dëshironi në lidhje me imazhin tuaj publik dhe jetën tuaj të dashurisë. Ju bëheni më individualist dhe revolucionar, nuk u bindeni rregullave, përsëri mund të ndjeni një dëshirë të fortë për të ndryshuar jetën tuaj ose për të lënë një marrëdhënie që krijon frustrim dhe dhimbje. Ju madje mund të shpenzoni të gjithë energjinë tuaj në të ardhurat, paratë dhe karrierën tuaj në mënyrë që të shmangni angazhimin për të dashuruar. Sidoqoftë, mbani në mend se të bësh më shumë para vetëm nuk është përgjigjja për rrënjën e problemeve të tua të brendshme.

Dashuria dhe karriera

Jupiteri dhe Saturni në Ujorin dhe shtëpinë tuaj të dhjetë, qëllimet afatgjata dhe karriera, në katror me Uranin në shenjën tuaj të zodiakut, ju nxisin të ndihmoni shoqërinë dhe jo vetëm të përqendroheni në interesat tuaja. Me shumë mundësi jeta juaj romantike është nën presion për shkak të ankthit dhe shqetësimit që ndjeni për të ardhmen tuaj. Një dilemë në karrierën tuaj mund të ketë një ndikim disi negativ në marrëdhënien tuaj ndërsa tensionet rriten për shkak të dëshirës tuaj për pavarësi. Sidoqoftë, nuk është i gjithë viti i katastrofës dhe trishtimit, Jupiteri ju ndihmon të luftoni me sfidat dhe të dilni fitimtar. Nëse jeni në një lidhje afatgjatë, mund të kaloni disa prova, por ka shumë të ngjarë të mbijetoni. Bëni vend në jetën tuaj për të dashurin tuaj, largoni nga marrëdhënia juaj intensitetin e jetës profesionale.

Një transformim i thellë hap porta të reja për dashurinë

Dy eklipset e majit dhe dhjetorit në shtëpinë tuaj të tetë transformuese dhe pasionante, sjellin një valë në jetën tuaj romantike, emocionet e regjistruara intensivisht shpërthejnë ndërsa tani kërkoni pavarësinë dhe lirinë tuaj. A keni menduar se është mirë të largoheni nga një marrëdhënie që ju shtyp? Mbështetuni në aftësitë tuaja të forta intuitive dhe vazhdoni tutje. Këto eklipse hapin një linjë telefonike me xhaxhain. Sidoqoftë, eklipset mund të jenë çorientuese, kështu që në fillim mos merrni asnjë nga këto mesazhe ose shenja fjalë për fjalë. Jepini vetes pak kohë para se të arrini në konkluzione dhe vendime përfundimtare ose të bëni ndryshime rrënjësore.

Ju jeni një shenjë e stabilitetit dhe sigurisë, kështu që nëse ndodhin ndryshime ekstreme mos kini frikë. Ajo që është e sigurt është që ju shkoni thellë, ju pretendoni atë që keni dashur gjithmonë. Nëse jeni në një martesë ose marrëdhënie që nuk mund të shkojë më tej, hëna do të bëjë të gjithë punën për ju: Ose marrëdhënia juaj do të thellohet ose do të shkoni, nuk do të ketë asnjë rrugë të mesme tani. Nëse ishin financat që kanë krijuar fërkime në marrëdhëniet tuaja, ju mund të rregulloni borxhet tuaja, të investoni, të merrni një kredi për shtëpi ose të shpërndani pasuritë tuaja. Universi bën plane për të forcuar ose përfunduar emocionalisht marrëdhënien tuaj, por mbi të gjitha për t’ju mësuar se me kërkesa të vazhdueshme, inat, xhelozi dhe posesivitet nuk do të shkoni përpara.

Një dashuri në përputhje me vlerat tuaja

Eklipsi i Hënës i Nëntorit në shenjën tuaj të zodiakut sjell një rikuperim emocional të shumëpritur të identitetit tuaj personal dhe financave tuaja, gjithashtu ju ndihmon të qetësoheni dhe të stabilizoni një marrëdhënie ekzistuese. Është një muaj shumë i mrekullueshëm për të përjetuar momente intensivisht sensuale dhe romantike, një periudhë premtuese për të takuar dikë. Ju motivon të gjeni një dashuri që është në përputhje me pritjet dhe vlerat tuaja të thella. Dashuri, butësi dhe sensualitet, gjithçka është afër teje!

BINJAKËT

Ndikimi i Neptunit tek Peshqit (për ata që kanë lindur në fund të dhjet ditëve të dyta dhe në fillim të dhjetditëve të treta):

Dilni nga kaosi dhe mjegulla në karrierën tuaj. Ju mund të ndjeni se rruga që merrni në punë është e mbuluar nga mjegulla ndërsa Neptuni me re lëviz në shtëpinë tuaj të dhjetë të karrierës. Bisedat e ëmbla ose hijeshia e parezistueshme e dikujt mund t’ju mashtrojnë. Ndoshta përsëri një pozicion drejtues që ata ju ofrojnë duket shumë i mirë për të qenë i vërtetë. Çfarë mund të fshihet? A jeni vërtet kaq naiv? Po, mundeni, prandaj bëni kujdes. Flisni me këtë përfaqësues të mprehtë të kompanisë suaj, por mos u merrni me lajkat dhe fjalët e tij të mëdha.

Nga ana pozitive, Neptuni artist dhe krijues mund t’ju shtyjë të ndryshoni emrin e biznesit tuaj ose ta promovoni atë publikisht me foto të reja. Duke pasur mundësinë për të marrë pjesë në një ngjarje në lidhje me punën tuaj, është një vit i shkëlqyeshëm për të bërë njohje të reja. Vetëm sigurohuni që të kontrolloni informacionin që ju japin dhe sigurohuni që njerëzit që takoni janë legjitim siç pretendojnë ata. Kini kujdes gjithashtu të mos e teproni me pozicionin tuaj në kompaninë tuaj ose përvojën tuaj dhe talentet.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Riorganizoni bindjet tuaja, stabilizoni dhe formësoni disa nga idetë tuaja inovative. Një ide krijuese mund të shndërrohet në diçka të prekshme dhe fitimprurëse. Me Saturnin në shtëpinë tuaj të nëntë shtrirë dhe globale, ju madje mund të bëheni të famshëm jashtë vendit ose të keni sukses profesional në tregun ndërkombëtar. Meqenëse Ujori rregullon teknologjinë, ju mund të filloni një biznes në internet duke gjetur sukses përmes botës dixhitale. Ose, ju mund të vendosni të punoni në distancë si profesionist i pavarur ose si këshilltar. Ndoshta ju jeni akoma i angazhuar në sipërmarrje dhe studime ose thjesht duke transferuar idetë tuaja humanitare në botën e gjerë. Me teknologjinë globale që përqafon Jupiterin (Ujori), platformat dixhitale mund t’ju ndihmojnë të përhapni fjalën në botë, mbase përmes një webi ose video. Ju mund të bëheni vërtet të mëdhenj në Evropë ose të bëheni viral në YouTube. Saturni në këtë zonë filozofike të hartës suaj mund t’ju ndihmojë gjithashtu të shkëputeni nga një sistem i vjetër besimi kufizues njëherë e përgjithmonë.

Ndikimi i Jupiterit në Ujor:

Një botë pa kufij ju pret, pavarësia dhe liria janë motoja juaj falë Jupiterit në shtëpinë tuaj të nëntë shtrirë, liberale dhe ndërkombëtare. Ndoshta jeni duke bërë një udhëtim të madh, mbase keni një reputacion ndërkombëtar duke u ngjitur në një podium botëror. Ose thjesht revolucionarizon atë që të shtyp, dëshiron të heqësh qafe mërzinë dhe rutinën. Ju mund të angazhoheni në botime, transmetime në internet dhe krijimin e lidhjeve të dobishme ndërkulturore. Ju jeni një pionier, keni entuziazëm dhe pasion për të përhapur mesazhin tuaj në të gjithë botën. Masat duan të vazhdojnë me ju! Pavarësisht se sa të çuditshme ose të pazakonta janë idetë tuaja, ndani ato.

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Ndiqni pasionet tuaja dhe pjesa tjetër do të ndjekë. Me Jupiterin me fat që lëviz për pak kohë në shtëpinë tuaj të dhjetë ambicioze, imagjinata juaj galopohet, ndërsa intuita juaj ju udhëzon në rrugën e duhur në karrierën tuaj. Ju jeni më produktiv dhe më efikas në punën tuaj, merrni mirënjohje dhe duartrokitje për punën tuaj të vështirë, të gjithë ju kërkojnë ndihmën tuaj dhe ju jeni të gatshëm ta siguroni atë. Ju keni një element të fortë dhembshurie dhe humanitar në ju dhe Jupiteri është këtu për t’ju treguar se në jetë vetëm ambiciet e mëdha nuk kanë vlerë nëse nuk dini si të jeni njerëzor. Partneritetet e reja që po krijohen tani mund të vijnë nga larg ose të përfshijnë udhëtime.

Ndikimi i eklipsit të Hënës tek Shigjetari më 26 maj dhe eklipsit të Diellit tek Shigjetari më 4 dhjetor:

Ekziston një nevojë e fortë për aventura, eksplorim dhe zgjerim në këto dy eklipse që aktivizojnë shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve. Ju nuk mund të mbështeteni në supozime dhe gjasa në lidhje me marrëdhënien tuaj ose një partneritet, doni të dini menjëherë dhe qartë se po ecni së bashku. Ky është një vit i shkëlqyeshëm (dhe i fundit) për marrëdhëniet tuaja më të ngushta, për të vendosur qëllime të reja, ose duke ecur së bashku ose veç e veç. Dhe nëse jeni vetëm për një kohë të gjatë, ka kaq shumë mundësi! Nëse udhëtoni apo studioni, mund të takoni një shpirt të ri, emocionues që zgjon mendjen tuaj të çuditshme. Do të jeni të hapur për njohje me njerëz, prejardhja e të cilëve është krejtësisht e ndryshme nga e juaja. Lërini erërat e ndryshimit t’ju drejtojnë në brigje të reja, të paeksploruara. Ndiheni veçanërisht të motivuar nga këto eklipse për të filluar një jetë të re. Shihni pamjen e madhe të gjërave, një qiell i pastër blu po ju pret, gjithçka që duhet të bëni është të hapni sytë.

Ndikimi i eklipsit të Diellit tek Binjakët më 10 qershor:

Eklipsi i fundit në shenjën tuaj të zodiakut këtë vit ju jep mundësinë e fundit për të ndjekur dëshirat dhe nevojat tuaja personale. Sipas përvojës sonë, eklipset diellore mund të jenë pak më të buta dhe më pak të rënda se ato hënore, pasi ato paralajmërojnë fillime të reja sesa një fund. Ju mund të filloni një projekt shkrimi ose të krijoni një blog ose të merrni një rol të fortë në lagjen tuaj. Njerëzit e rinj që takoni këtë vit mund të bëhen partnerët tuaj të rëndësishëm ose ndoshta të gjejnë dashurinë tuaj të madhe. Nëse keni një projekt apo ide për të promovuar, hëna ju jep më shumë fuqi dhe pasion! Nëse jeni pronar i një biznesi, kjo është një kohë e mirë për të ndryshuar imazhin e biznesit tuaj, për të filluar një logo ose azhurnim të ri, ose për të punuar me njerëz të rinj që kanë të njëjtat ide si tuajat për një qëllim të përbashkët.

Ndikimi i Afërditës retrograde në Bricjap nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Para se të filloni të kërkoni gjysmën tuaj tjetër, Afërdita retrogradë në shtëpinë tuaj të tetë transformuese ju kërkon të shtypni frenat dhe të eksploroni shpirtin tuaj në thellësi. Bëni një pushim nga parathënia dhe mos nxitoni për të zyrtarizuar marrëdhënien tuaj, së pari vlerësoni situatën dhe motivet përfundimtare të të dashurit tuaj. Ndoshta keni disa perceptime të vjetruara që nuk i shërbejnë zhvillimit tuaj shpirtëror ose ato i kanë rrënjët në përvojat e dhimbshme të së kaluarës. Afërdita e kundërt mund t’ju hapë një dritare për t’i parë këto pengesa në dashuri. Çdo çështje që keni fshehur nën tapetin në jetën tuaj të dashurisë mund të dalë në dritë dhe t’ju detyrojë të merreni me to. Edhe pse mund të jetë e vështirë të merresh me ta, nëse i trajton, do të dalësh shumë më i fortë.

Binjakët 2021: Rrugë të reja hapen

Binjakë, ju lini pasiguritë dhe pishmanet pas dhe në 2021 përqendroheni në çështjet shpirtërore dhe kërkimet filozofike që ju interesojnë. Eshtë e rëndësishme të bëni një hap përpara këtë vit duke përfituar nga mundësitë që ju vijnë dhe gjithnjë duke mbajtur parasysh se është koha të vini në jetë aspiratat e mundshme nga ana arsimimit.

Neptuni tek Peshqit, prek kryesisht atë që ka lindur në fund të dekadës së dytë dhe në fillim të dekadës së tretë, nuk jep qartësi dhe shikim të pastër në nivelin profesional. Eshtë shumë e lehtë të vendosësh qëllime biznesi që janë të pakapshme, pasi iluzionet dhe iluzionet mbizotërojnë dhe mund të çojnë në gabime. Duhet të keni kujdes me njerëzit në ambientin profesional që duan t’ju drejtojnë qëllimisht në drejtim të gabuar dhe t’ju ekspozojnë. Përfitoni nga perceptimi dhe intuita e shpejtë që ju është dhënë përmes kësaj konjukture astrologjike për të përcaktuar se si duhet të lëvizni.

Saturni nga dhjetori i vitit 2020 është zhvendosur në Ujor, ndikon tek të lindurit e parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta dhe ju ndihmon në 2021 të filloni me terma realistë dhe hapa të qëndrueshëm një realitet të ri për sa i përket edukimit dhe çështjeve shpirtërore që ju shqetësojnë. Sqarimet mund të ndodhin në mjedisin tuaj më të gjerë. Ju jeni të vendosur të hiqni qafe njerëz që mendoni se nuk janë të duhur për ju nëse nuk mund ta kuptojnë mënyrën se si mendoni dhe doni të rriteni në jetën tuaj.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 ju jep mundësi të rëndësishme që mund të përfitoni në arsim, komunikim, çështje ligjore dhe kontakte me njerëz nga jashtë. Rrugë të reja hapen para jush, shumë optimiste. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri në Peshqit ju jep një favor praktik në jetën tuaj profesionale, duke u siguruar që në rrugën tuaj të vijnë mundësi që do t’ju ndihmojnë në karrierën tuaj. Kini kujdes nga arroganca dhe ekzagjerimet që do të shqetësojnë në një mjedis profesional.

Dy muajt e parë dhe mesi i qershorit mund të jenë intensive për sa i përket çështjeve me njerëz nga jashtë ose çështjeve ligjore që mund t’ju interesojnë. Katrori Jupiter – Uran (18.01) dhe katrori Saturn – Uranus (18.02, 15.06) ka të ngjarë të nxjerrin në sipërfaqe situata të së kaluarës që do të ndryshojnë rrjedhën e gjërave dhe mund t’ju zhgënjejnë ose forcojnë frikën tuaj. Ju gjithashtu duhet të jeni të kujdesshëm kur bëhet fjalë për marrëdhëniet me mjedisin tuaj më të gjerë, pasi zbulimet ka të ngjarë të çojnë në konflikt të fortë dhe përfundimisht në ftohtësi absolute.

Eklipset në boshtin tuaj me Shigjetarin që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor do t’ju pushtojnë intensivisht edhe këtë vit, pasi ato do të kenë ndikim të drejtpërdrejtë në jetën dhe bashkëpunimet tuaja personale. Mendoni me kujdes për veprimet tuaja pasi është e mundur të bëheni arrogantë dhe të tepruar në sjelljen tuaj duke çuar marrëdhënien ose bashkëpunimet tuaja në situata ekstreme. Në të njëjtën kohë, nuk përjashtohet që të pamartuarit të kenë njohje të reja që do të jenë thelbësore dhe do të hapin një rrugë të re karmike në romancë. Eshtë e domosdoshme të lini mënjanë iluzionet dhe mashtrimet që mund të çojnë në zgjedhje të gabuara.

Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi– Demi më 19 nëntor përqendron vëmendjen tuaj në çështjet e jetës së përditshme dhe çështjet në pritje që ju ndikojnë psikologjikisht. Sigurohuni që të mbyllni çështjet pa ekzagjerim, pasi ka më shumë gjasa që t’ju kushtojnë si në fushën e punës ashtu edhe në aspektin e ngarkesës mendore që ju karakterizon në atë kohë.

Profesionale dhe financiare të Binjakëve në 2021: Me metodën do të arrini qëllimet tuaja.

Neptuni tek Peshqit nuk lë hapësirë për të parë realisht se si duhet të lëvizni në jetën tuaj profesionale dhe kjo mund të ketë kosto të konsiderueshme për shkak të vendimeve të gabuara. Ju dëshironi të arrini të pakapshmen dhe të arrini të pamundurën, por qëndrimi juaj ka të ngjarë të çojë në një ulje të mprehtë dhe të pabarabartë që do t’ju dëmtojë thellë.

Eklipset në boshtin tuaj me Shigjetarin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor mund t’i japin një dimension tjetër bashkëpunimeve që ju interesojnë. Por do të bëni mirë të veproni me maturi, pjekuri dhe metodë, përndryshe ekziston rreziku ose të ekzagjeroni ose mashtroni vetveten. Me fjalë të tjera, nuk do të jetë e vështirë të bësh gabime që do të kenë kosto të konsiderueshme në një nivel profesional. Në të njëjtën kohë, është e mundur që të ketë njohje të reja që do të bëjnë propozime shumë ambicioze profesionale. Nevoja për të siguruar më të mirën për ju duhet të mbizotërojë pasi është e lehtë të rrëmbeni në situata që nuk do të kenë një fund të lumtur.

Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi- Demi më 19 nëntor ju shtyn të mbyllni kapituj që lidhen me punën dhe çështjet që fshihen në mjedisin e punës. Përfitoni nga favori universal, pa e ekzagjeruar dhe vepruar me mendjemadhësi. Edhe Marsi në Akrep nga fillimi i nëntorit deri në mes të dhjetorit rrit ndjeshëm detyrimet dhe punët që duhet të përmbushni në vendin e punës. Bëni kujdes sepse stresi dhe nervozizmi mund të jenë shkaku i tensionit dhe keqkuptimeve me njerëzit përreth jush.

Çështjet sentimentale të Binjakëve në 2021: Gjithçka do të shkojë normalisht!

Eklipset në boshtin tuaj me Shigjetarin më 28 maj, 16 qershor dhe 4 dhjetor përqendrojnë interesin tuaj fatalisht në jetën tuaj personale. Ka të ngjarë të ketë ngjarje të rëndësishme që mund të çojnë në ekzagjerime ose kërkesa të gabuara nga personi në krahun tuaj. Është mirë të shmangni sjelljet ku arroganca dhe mendjemadhësia do të mbizotërojnë, pasi ka më shumë të ngjarë të përjetoni sjellje të ngjashme. Kujdesuni të mos veproni pasi nuk do të donit të pranoheshit nga ata që ishin përreth jush.

Në të njëjtën kohë, është e mundur që të ketë njohje të reja që do të duken ideale dhe ëndërruese për ju. Por kini kujdes, pasi iluzionet mund të sjellin lëndime dhe zhgënjime. Eklipsi Diellor në Shigjetar më 4 Dhjetor mund të shënojë një pikë kthese të re në jetën tuaj, ku stabiliteti dhe siguria do të jenë një element dominues në marrëdhëniet tuaja. Të palidhurit ka të ngjarë të bëjnë një njohje katalitike që do të luajë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj romantike.

Me Jupiterin në Ujor gjatë vitit ju keni mundësinë të kontaktoni me njerëz nga jashtë ose të njohur që do të kenë si tipar kryesor kulturën dhe bazën kulturore të ndryshme. Përmes nevojës për t’u marrë me çështje shpirtërore dhe filozofike, mund të shfaqen njerëz që do t’ju ndihmojnë të hapni horizontet tuaja në të gjitha nivelet, duke interpretuar në jetën tuaj romantike.

Venusi në Peshore nga mesi i gushtit deri në mes të shtatorit dhe Marsi në peshore nga mesi i shtatorit deri në fund të tetorit përqendrojnë të gjithë vëmendjen tuaj në flirtim, kënaqësitë emocionale, pasionin dhe argëtimin. Me Merkurin retrograd në Peshorja nga fundi i Shtatorit deri në mes të Tetorit, nuk përjashtohet që mund të ketë njerëz nga e kaluara që do të kthehen dhe do të pretendojnë të jenë përsëri pranë jush.

Binjakë, Dashuria nuk ka kufij, jetoni aventurën!

Eksplorimi dhe aventura, optimizmi, humori dhe guximi ju ndihmojnë të rikuperoheni emocionalisht, për të jetuar epokën e ditëve të para të bukura me të dashurin tuaj. Ju e merrni jetën në duar dhe bashkë me të edhe dashurinë! Me Saturnin dhe Jupiterin, në shtëpinë tuaj të nëntë, të zgjerimit dhe fatit, ju e gjeni përsëri këtë vrull dhe lëvizshmëri që ju karakterizojnë. Ju e shihni jetën dhe dashurinë me optimizëm ndërsa Saturni dhe Jupiteri zgjerojnë sferën tuaj të veprimit. Rrethi juaj shoqëror pasurohet me njohuri të reja dhe njohje të reja, ndoshta nga gjatësi dhe gjerësi të tjera të tokës. Dëshira juaj për të zbuluar veten ju motivon të shoqëroheni me dikë që ka një stil jetese ose kulture krejtësisht të ndryshme.

Ju dëshironi të rinovoheni, të jetoni përvoja të reja dhe të keni pranë yllin tuaj me fat për t’ju drejtuar. Saturni ju bën më të mençur dhe më të durueshëm, tepër skeptik. Sa për Jupiterin, këtë planet dashamirës, ju falënderoj për favoret dhe dhuratat e tij. Me këta dy planetë, ju keni kartat e duhura në dorë për të luajtur lojën tuaj, por me kushtin që të mos ju rrëmbejë kënga epshore e sirenave. Pra, ju keni çdo mundësi pranë jush për të realizuar vizionet tuaja të mëdha, por gjithmonë duke pasur parasysh se jeni duke mobilizuar me hapa logjikë, të ngadaltë dhe një plan të paracaktuar qartë. E vetmja gjë që duhet t’i kushtoni vëmendje janë vulgaritetet dhe premtimet apo vendimet e tepërta që do t’ju hedhin në një pjerrësi të rrëshqitshme.

Eklipset e fundit të vitit

Me eklipset e majit dhe dhjetorit në shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve, dashuria mund të kalojë dyzet valë, por ato ju ndihmojnë të zbuloni se cila është rruga e duhur! Hëna shpërndan një marrëdhënie që ka rënë prej kohësh në shkëmbinj dhe rinovon atë në të cilën ka ende dashuri, ju rizbuloni pasionin e humbur që nga fillimi, ndiheni sikur asgjë nuk kishte ndodhur! Në vend që të ndaleni në një moment të vështirë, bëni një hap prapa dhe zgjidhni bisedën. Merrni gjithashtu në konsideratë se shqetësimi i tepërt për veten mund të ketë bërë që njeriu juaj i dashur të mos ndjehet askush. Qetësoni këto frikëra dhe ankthe të të dashurit tuaj, mendoni se diçka duhet të ndryshojë në mënyrë që të vazhdoni të jeni së bashku, si në punë ashtu edhe në besimin tuaj. Vendosni fund zhgënjimeve dhe shqetësimeve tuaja.

Nëse jeni beqar, keni një dëshirë të fortë për liri, flirtim, udhëtime ose ndoshta ndjeni pasion për dikë nga një kulturë tjetër. Edhe nëse jeni të përkushtuar, mund të jeni duke kërkuar aventurë për të dalë nga rutina juaj. Meqenëse Eklipsi Diellor i Qershorit do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut, është e mundur të ndiheni jashtëzakonisht të fortë emocionalisht për një marrëdhënie të fshehtë dhe mund ta gjeni veten në këtë pikë. Sidoqoftë, hëna ju kujton se marrëdhëniet paralele kanë pasoja. Mos luani me zjarr dhe më pas ankoheni se jeni djegur.

Realizoni pjesën shpirtërore të marrëdhënies tuaj

Mos u mundoni të mbani sekrete nga i dashuri juaj, jini të qartë dhe jo me mjegull. Me eklipsin e hënës së nëntorit në shtëpinë e dymbëdhjetë të errët, okulte, por shpirtërore, mos harroni se çdo dashuri e paligjshme ka të ngjarë të dalë në dritë gjatë saj. Rezultati; Drama, mungesa e besimit dhe fluturimi. Sidoqoftë, ju mund ta shfrytëzoni mirë këtë energji intensive hënore duke pastruar ajrin midis jush. Ky është një vit i mirë për të kërkuar një psikolog për të trajtuar marrëdhënien tuaj ose ndonjë këshillë tjetër nga një mik i besuar. Ky Eklips i Hënës thekson nevojën për të realizuar ngjyrën shpirtërore të marrëdhënies tuaj dhe ju tregon për zbulimin e vetvetes suaj shpirtërore. Bëni një rishikim të brendshëm, hëna do t’ju tregojë rrugën tuaj shpirtërore dhe rrugën e duhur.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj