“Maska në shkollë është detyrim”, Shahini: E vetmja mënyrë që…

0
29

Ministrja e Arsimit Besa Shahini thotë se mbajtja e maskës në shkollë është detyrim për të mbrojtur veten dhe të tjerët.

Përmes një videoje të shpërndarë në rrjetet sociale ku janë nxënësit e shkollës “Servete Maçi” në Tiranë që japin mesazhin, ministrja thotë se kjo është e vetmja mënyrë për t’u mbrojtur.

“Mbajtja e maskës është e detyrueshme, sepse kjo është e vetmja mënyrë se si ne të mbrojmë veten dhe të tjerët. Gjithsesi, këtë më mirë e sqarojnë nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Servete Maçi” në Tiranënëpërmjet kësaj videoje”, shkruan Shahini në tekstin që shoqëron videon sensibilizuese.

Mbajtja e maskës 😷 është e detyrueshme, sepse kjo është e vetmja mënyrë se si ne të mbrojmë veten dhe të tjerët. Gjithsesi, këtë më mirë e sqarojnë nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Servete Maçi” në Tiranë nëpërmjet kësaj videoje 😊👇🏻

Posted by Besa Shahini on Tuesday, September 1, 2020

Leave a Reply