Prej 14 vitesh në detyrë, fshehja e pasurisë rrezikon të “djegë” prokurorin e Krimeve të Rënda (DETAJET)

0
372

Sot më datën 23 tetor, prokurori pranë Prokurorisë së Apelit për Krime të Rënda, Bujar Sheshi i është nënshtruar Vetingut përmes Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK) nga ku në seancën dëgjimore, është zbuluar që ai ka fshehur pasurinë.

Trupa gjykuese e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit e përbërë nga Pamela Qirko, Xhensila Pine, Genta Tafa (Bungo) dëgjoi prokurorin për Krimet e Rënda të Apelit në lidhje me pasurinë, integritetin profesional dhe vlerësimin e figurës. Referuar raportit së ILDKP-së, prokurori ka fshehje pasurie.

Në këtë mënyrë , Shehi, 14 vite në detyre rrezikon të humbasë të drejtën për t’u  bërë anëtar i SPAK.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here