Kryeministri shuan të gjitha dyshimet: Ja si do bëhet pagesa e lindjes për binjakët dhe trinjakët

0
487

Kryeministri Edi Rama folur ditën e sotme në Këshillin Ekonomik Kombëtar edhe një herë për shpërblimin e lindjes së fëmijëve. A ka sqaruar edhe pyetjen si do të bëhet pagesa për binjakët dhe trinjakët.

“Është shumë e thjeshtë.Pagesa do të bëhet si për binjakët dhe trinjakët si fëmija i parë, i dytë apo i tretë.Nuk ndryshon asgjë”- deklaroi kryeministri Rama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here