Sheshi në Mitrovicë gati për ta pritur Vuçiqin, që vjen “për të dhënë mesazhe të paqes”

0
648

Siç raporton gazetarja e KTV-së që nga veriu po përcjell ngjarjet rreth vizitës së presidentit serb, sheshi është mbushur me flamuj të Serbisë dhe me posterë të Vuçiqit.

Me to po i dëshirohet mirëseardhje të parit të Serbisë. Vuçiq ka thënë se në vizitën e tij në veri të Kosovës do të përcjell mesazhe paqeje.

Vuçiqi do të vijë në Kosovë në orën 14:00 përmes pikës kufitare në Bernjak, ku nga aty do të vazhdojë në Zubin Potok. Siç merret vesh në orën 15:00 do të qëndrojë në Gazivodë; Në orën 15:40 në Leshak; Në orën 17:00 do të qëndrojë në Shkollën e Bujqësisë në Leshak; Në orën 17:45 do të qëndrojë në sallën e sporteve në Leposaviq ku do të mbajë një fjalim; Në orën 19:00 arrin në Zveçan ku do ta kalojë natën.

Në ditën e dytë të vizitës së tij në Kosovë, të dielën, Vuçiq, në ora 08:00 viziton Qendrën Shëndetësore në Mitrovicë; Në orën 08:30 do të qëndrojë sërish në Zveçan; Në orën 09:15 do të vizitojë fshatin Banjë; Në orën 11:15 do të qëndrojë sërish në Mitrovicë te sheshi Car Lazar, dhe në orën 13:00 do të largohet nga Kosova përmes pikës kufitare në Jarinje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here