Qeveria merr vendimin në mbledhjen e sotme/ “Dërgoni menjëherë dokumentacionin”, Rama jep lajmin e mirë për këtë kategori, vendos t’u japë pagë përgjatë 2022 …

0
127

Qeveria, në mbledhjen e sotme ka vendosur të shpërblejë me pagë minimale çdo muaj, përgjatë vitit 2022 naftëtarët dhe ish-naftëtarët e Rafinerisë së Ballshit.

Këtë vendim e bëri të ditur ministrja e Financave, Delinda Ibrahimaj.

“Do të ketë një pagesë, të barabartë me pagën minimale, që do u jepet ish-punonjësve të Rafinerisë së Ballshit. Ftoj të gjithë punonjësit dhe ish-punonjësit e kësaj rafinerie që t’i drejtohen zyrave të punës, me qëllim dërgimin e dokumentacionit, për të përfituar këtë ndihmë, që do të jepet përgjatë vitit 2022”, tha ministrja e Financave.

Qeveria merr vendimin në mbledhjen e sotme/ "Dërgoni

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj