Nuk e përballoi dot humbjen me Partizanin, Skënder Gega jep dorëheqjen nga Kukësi

0
22

Skënder Gega ka dhënë dorëheqjen menjëherë pas humbjes së thellë të Kukësit me Partizanin 4-1. Nuk ka zgjatur më shumë e 11 javë udhëheqja e pankinës nga Gega dhe shkak i rezultateve jo të mira e ka detyruar atë të largohet duke marrë përsipër përgjegjësitë.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj