Kandidatët për KLGJ, dalin emrat

0
437

Gjykata e Lartë ka shpallur listën përfundimtare të kandidatëve për KLGJ. Kandidatët për të qenë pjesë e Këshillit të Lartë Gjyqësor janë Medi Bici nga Gjykata e Lartë, Ilir Toska, Nertina Kosova, Brikena Ukperaj dhe Luan Dervishi nga Gjykata e Apelit. Kandidatë për KLGJ janë edhe 5 gjykatës të rretheve gjyqësore.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj