LAJM I FUNDIT/ Ministrja Elva Margariti nuk do të jetë pjesë e listave të Partisë Socialiste

  0
  19

  Ministrja Elva Margariti nuk do të jetë pjesë e listave të Partisë Socialiste.

  Prej vitit 2015, për një periudhë 3 vjeçare, znj. Margariti mbulon rolin e koordinatores didaktike për programin e studimit Master Shkencor në arkitekturë” dhe programit të studimit Bachelor në inxhinieri ndërtimi e mjedisi, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, në bashkëpunim me Universitetin e Firences.

  Prej qershorit 2018, Margariti mbajti detyrën e Këshilltares për Territorin dhe Koordinatores Kombëtare për Programin e Integruar për Zhvillimin Rural (Programi 100 Fshatrat) pranë Kryeministrit të Shqipërisë.

  PËRGJIGJU

  Shkruani komentin tuaj
  Vendosni emrin tuaj